Boekhoudingen

Boekhoudingen

Waarom Thomas Administratie inschakelen voor uw boekhouding?

Boekhouden is het bijhouden van de in hun ondernemingen gedane uitgaven en verkregen ontvangsten, en de vermogenspositie van het bedrijf. De doelen hiervan zijn onder andere:

Overzicht te hebben en te houden in de financiële positie van het bedrijf.
Inzicht te krijgen in de winsten en verliezen.
Afleggen van verantwoording over het gevoerde financiële beleid.
Gegevens te leveren voor kostprijsbepaling en voorcalculaties en het uitbrengen van offertes.

Vaak krijgen we van ondernemers te horen dat boekhouden saai is en dat ze liever bezig zijn met een eigen onderneming. Dat is een goed startschot om de boekhouding uit te besteden. Thomas Administratie zorgt namelijk voor een stok achter de deur, zodat jouw financiële zaken goed zijn geregeld.

Niemand wil er op het einde van het jaar achter komen dat de financiële zaken toch niet zo goed waren geregeld of gedocumenteerd. Je zult dan alsnog halsoverkop een boekhouder in moeten schakelen die puin moet ruimen. Regel deze zaken goed door het hele jaar in control te zijn en inzicht te verkrijgen in jouw financiële positie.

Als ondernemer wil je bezig zijn met de leuke dingen van jouw vak en je niet druk hoeven maken over allerlei cijfers. Laat dat maar aan Thomas Administratie over.

We verwerken alles digitaal waardoor je als opdrachtgever ook altijd inzicht hebt in de cijfers. De mappen? Die laten we achter bij jou in de kast.

Wanneer Thomas Administratie jouw boekhouding verzorgt heb je er meteen een financiële sparringpartner bij. Wil je bijvoorbeeld een investering doen, denk je aan de aanschaf van een auto? Dan graven wij naar de best passende financiële oplossing.