Over ons

"Bij Thomas Administratie is het altijd de doelstelling om uw financiële administratie zo volledig digitaal in te richten en gebruik te maken van online tools."

Thomas Administratie

Thomas Administratie is een administratiekantoor dat in 2012 is opgericht en gevestigd is in Tilburg. Wij richten ons met name op ZZP-ers en MKB-ers uit de regio. U kunt ons inhuren voor verschillende administratieve werkzaamheden zoals het uitbesteden van uw boekhouding, salaris verwerking of administratieve ondersteuning.

Waarom Thomas Administratie?

Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen, want u bent hier immer gedreven in. De administratie wordt hierdoor vaak vergeten of zijn de rekening van uw administratie- of accountantskantoor torenhoog en onvoorspelbaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thomas Administratie hierop wilde inspringen, werken met vaste tarieven per periode. Hierdoor weet u vooraf wat u kwijt bent voor uw financiële administratie.

Waarom nog meer?

Bij Thomas Administratie is het altijd de doelstelling om uw financiële administratie zo volledig digitaal in te richten en gebruik te maken van online tools. Hierdoor realiseren wij dat Thomas Administratie met minder uren meer werk kan verrichten. Wat u terug zult zien in uw all-in tarief

U kunt ons o.a. inschakelen voor:

  • Boekhoudingen.
  • Omzetbelasting.
  • Jaarrekeningen.
  • Fiscale aangiften.
  • Financiële advisering.