Vennootschapsbelasting

Omzetbelasting

Waarom Thomas Administratie inschakelen voor uw vennootschapsbelasting?


Als NV of BV ben je verplicht vennootschapsbelasting af te dragen. In sommige gevallen dragen ook stichtingen en verenigingen deze belasting af.

De afgelopen jaren zijn er verschillende wijzigingen doorgevoerd in deze belastingvorm. Toch lijkt deze erg veel op de manier waarop kleine ondernemers belasting betalen en zijn er ook hier verschillende belastingvoordelen te behalen.

Benodigde kennis is noodzakelijk om de aangifte voor de vennootschapsbelasting in te vullen. Helaas zijn de belastingformulier in dit geval niet vooringevuld en moet er het nodige rekenwerk aan te pas komen om dit op de juiste manier te doen en aan jouw verplichtingen te voldoen. Thomas administratie is een jong bedrijf, maar maakt toch gebruik van een jarenlange ervaring, met verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Daarnaast zorgen we voor een heldere terugkoppeling, zodat je als eigenaar in control bent over jouw financiële zaken.

Thomas Administratie helpt NV’s en BV’s graag bij het berekenen van de vennootschapsbelasting. Dus ben je eigenaar van een BV of NV en wil je worden ontzorgd op dit vlak? Laat het ons gerust weten.